Dimecres, 24 febrer 2021
10.8 C
Lloret de Mar
Alicia en el país de las maravillas (Irú Teatro Negro)

‘Alicia en el país de las maravillas’ per a tots els públics

L'obra arriba dilluns, 12 d'octubre, a les 17 hores, al Teatre de Lloret. L'entrada val 7 euros.

Alicia en el país de las maravillas (Irú Teatro Negro)

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

La companyia Irú Teatro Negro porta a Lloret de Mar una versió del clàssic Alicia en el país de las maravillas, amb el subtítul Vuelve la magia del teatro negro“.

En aquesta revisió del conte clàssic, els personatges de carn i ossos es barregen amb titelles de diferents mides i amb la màgia del teatre negre; un tipus de teatre provinent de Praga que es caracteritza per fer-se en un escenari negre a les fosques, amb una il·luminació estratègica i que dona lloc a un joc de llums i ombres.

El productor i titellaire, Ricardo Cristóbal, explica que més enllà de la posada en escena, la seva versió és molt fidel al llibre original de Lewis Carroll.

L’espectacle agradarà a tots els públics, a partir dels tres anys, ja que a cada edat li crida l’atenció un aspecte diferent. Precisament, Ricardo Cristóbal argumenta que van escollir aquest clàssic de la literatura universal per l’ampli ventall de lectures que ofereix.

Alicia en el país de las maravillas arriba dilluns, 12 d’octubre, dia festiu, a les cinc de la tarda. El preu de les entrades és de 7 euros i es poden comprar pels canals habituals.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

El Procicat manté les restriccions, però obre les extraescolars a infantil i primària

El gruix de les restriccions actuals es manté fins al 28 de febrer. Les noves mesures entren en vigor el proper dilluns.