16.6 C
Lloret de Mar

‘Alicia en el país de las maravillas’ per a tots els públics

L'obra arriba dilluns, 12 d'octubre, a les 17 hores, al Teatre de Lloret. L'entrada val 7 euros.

Alicia en el país de las maravillas (Irú Teatro Negro)
Alicia en el país de las maravillas (Irú Teatro Negro)

Darreres Notícies

La companyia Irú Teatro Negro porta a Lloret de Mar una versió del clàssic Alicia en el país de las maravillas, amb el subtítul Vuelve la magia del teatro negro“.

En aquesta revisió del conte clàssic, els personatges de carn i ossos es barregen amb titelles de diferents mides i amb la màgia del teatre negre; un tipus de teatre provinent de Praga que es caracteritza per fer-se en un escenari negre a les fosques, amb una il·luminació estratègica i que dona lloc a un joc de llums i ombres.

El productor i titellaire, Ricardo Cristóbal, explica que més enllà de la posada en escena, la seva versió és molt fidel al llibre original de Lewis Carroll.

L’espectacle agradarà a tots els públics, a partir dels tres anys, ja que a cada edat li crida l’atenció un aspecte diferent. Precisament, Ricardo Cristóbal argumenta que van escollir aquest clàssic de la literatura universal per l’ampli ventall de lectures que ofereix.

Alicia en el país de las maravillas arriba dilluns, 12 d’octubre, dia festiu, a les cinc de la tarda. El preu de les entrades és de 7 euros i es poden comprar pels canals habituals.

spot_img

El + Vist