16 C
Lloret de Mar
Alicia en el país de las maravillas (Irú Teatro Negro)

‘Alicia en el país de las maravillas’ per a tots els públics

L'obra arriba dilluns, 12 d'octubre, a les 17 hores, al Teatre de Lloret. L'entrada val 7 euros.

Alicia en el país de las maravillas (Irú Teatro Negro)

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

La companyia Irú Teatro Negro porta a Lloret de Mar una versió del clàssic Alicia en el país de las maravillas, amb el subtítul Vuelve la magia del teatro negro“.

En aquesta revisió del conte clàssic, els personatges de carn i ossos es barregen amb titelles de diferents mides i amb la màgia del teatre negre; un tipus de teatre provinent de Praga que es caracteritza per fer-se en un escenari negre a les fosques, amb una il·luminació estratègica i que dona lloc a un joc de llums i ombres.

El productor i titellaire, Ricardo Cristóbal, explica que més enllà de la posada en escena, la seva versió és molt fidel al llibre original de Lewis Carroll.

L’espectacle agradarà a tots els públics, a partir dels tres anys, ja que a cada edat li crida l’atenció un aspecte diferent. Precisament, Ricardo Cristóbal argumenta que van escollir aquest clàssic de la literatura universal per l’ampli ventall de lectures que ofereix.

Alicia en el país de las maravillas arriba dilluns, 12 d’octubre, dia festiu, a les cinc de la tarda. El preu de les entrades és de 7 euros i es poden comprar pels canals habituals.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.