26.6 C
Lloret de Mar
Pol Agulló, Xavi Díez i Juan Bautista Casina

Alumnes del Pompeu Fabra i la Immaculada Concepció, a la final de l’mSchools Student Awards

En el cas de la Immaculada Concepció, hi ha participat en les categories d’educació i de comunitats sostenibles. Mentre que el Pompeu Fabra ha arribat a la final en l’apartat anomenat Challenge.

Pol Agulló, Xavi Díez i Juan Bautista Casina

Darreres Notícies

Les escoles lloretenques Immaculada Concepció i Pompeu Fabra han participat, aquest cap de setmana, al concurs mSchools Student Awards. Un certamen que premia alumnes i professors que han integrat les tecnologies mòbils a l’aula amb l’objectiu de millorar el rendiment escolar.

A la prova d’aquest dissabte hi han assistit els finalistes de cada categoria. En el cas de la Immaculada Concepció, hi ha participat en dues categories: la d’educació i la de comunitats sostenibles. Mentre que el Pompeu Fabra ha arribat a la final en l’apartat anomenat Challenge.

En concret, els alumnes del Pompeu que hi han participat són en Xavi Díaz, en Pol Agulló i en Juan Bautista Casina, de sisè de Primària, que han hagut de superar un repte a través d’un llenguatge de programació anomenat scratch. Tots tres asseguren que l’experiència ha estat molt bona.

Els tres alumnes es van engrescar de seguida quan el seu mestre els va proposar participar en aquest concurs. De fet, a tots tres els agradaria dedicar-se a la programació. Fins i tot, han planejat fer una empresa plegats quan siguin grans.

La directora del centre, Anna Fàbregas, opina que la prova de dissabte va anar molt bé. Segons ella, fomentar la participació en concursos d’aquest estil que s’adiuen amb la programació del curs escolar és molt bo per motivar els alumnes a l’hora d’aprendre.

La prova de dissabte, que es va allargar un parell d’hores, es va fer al Palau de Congressos de Barcelona.

spot_img

El + Vist