17.9 C
Lloret de Mar

Amb la revetlla, s’inicien els dispositius especials de la Policia Local per a la temporada d’estiu

El regidor de Seguretat, Jordi Sais, recorda que està prohibit llançar petards a menys de 500 metres d'una zona arbrada.

Un control de la Policia Local de Lloret de Mar
Un control de la Policia Local de Lloret de Mar

Darreres Notícies

No llançar petards a menys de 500 metres d’una zona arbrada i no encendre cap foguera que no hagi estat autoritzada per l’Ajuntament. Aquestes son les principals recomanacions que es fan per celebrar sense riscos la Revetlla de Sant Joan d’aquesta nit a Lloret de Mar.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Seguretat, Jordi Sais, remarca la prohibició de llançar petards a prop de zones boscoses, especialment en urbanitzacions. En aquest sentit, recorda l’incendi que es va provocar fa tres anys a la Rocagrossa, quan un coet va prendre al cap de sis dies d’haver-se llançat.

“Es recorda la prohibició de tirar petard a menys de 500 metres de zones d’arbres, per evitar incendis com el de fa tres anys a la zona de Rocagrossa, amb un coet que va prendre al cap de sis dies”

Jordi Sais
Petards diversos
Petards diversos

El regidor assenyala que qui no respecti les prohibicions podrà ser sancionat, tal com recull un decret de l’any 1995. Tot i això, espera que prevalgui el civisme dels veïns en la celebració de la Revetlla.  

“Hi ha un decret de l’any 95 que preveu aquestes sancions, però jo crec que el civisme de les persones preval més que l’incivisme”

Jordi Sais

Des del consistori proposen la platja com el millor espai per encendre petards. Es considera que és la zona més segura, per les seves dimensions i perquè no hi ha zones o elements al voltant que puguin originar incendis.

“La platja és un dels espais més segurs per tirar petards, és el més ample i extens i no hi ha zones o elements que puguin causar incendis”

Jordi Sais

Amb la celebració de la Revetlla de Sant Joan, la Policia Local de Lloret dona el tret de sortida a la temporada d’estiu, amb els dispositius especials per aquests mesos. El regidor ha explicat que es reforcen els torns de tardes i nits i que també comencen els operatius dels Mossos d’Esquada, en unes dates en què es preveu una major ocupació en carrers i zones d’oci nocturn. 

spot_img

El + Vist