6.4 C
Lloret de Mar

Angèlica Arvylàs, preseleccionada al concurs internacional Figuratives 2021

L’escultora lloretenca hi va presentar la seva obra Walk to Freedom, una escultura d’uns dos metres que, com el nom indica, mostra una noia caminant cap a la llibertat.

Angèlica Arvylàs treballant en 'Walk to Freedom'
Angèlica Arvylàs treballant en 'Walk to Freedom'

Darreres Notícies

Angèlica Arvylàs ha estat preseleccionada al reconegut concurs internacional Figuratives 2021.

L’escultora lloretenca hi va presentar la seva obra Walk to Freedom, una escultura d’uns dos metres que, com el nom indica, mostra una noia caminant cap a la llibertat.

“És una figura d’uns dos metres d’una noia que està fent un pas endavant cap al camí de la llibertat”

Angèlica Arvylàs

Si el jurat acaba seleccionant la seva obra, podrà participar en una exposició col·lectiva al MEAM, el Museu Europeu d’Art Modern, ubicat a Barcelona, que es farà d’aquí a mig any. Tot i així, la preselecció ja la fa estar molt contenta.

“M’ha fet molta il·lusió estar preseleccionada; han fet un primer cop d’ull a les imatges que hem enviat per internet i ara ens han fet portar la peça per valorar-la in situ”

Angèlica Arvylàs

A banda d’estar pendent de la resolució d’aquest concurs, Angelica Arvylàs treballa en una petita col·lecció de conills de bronze i té previst fer l’escultura d’una nena a mida real.

Angelica Arvylàs amb la seva escultura 'Abril'
Angèlica Arvylàs amb la seva escultura ‘Abril’

El més destacat del seu art, segons ella, és que va més enllà de la representació física i també esculpeix el que li tramset allò que veu.

“A partir d’alguna cosa que m’inspira, m’agrada representar no només la part superficial i física, sinó també allò que em transmet el que estic observant”

Angèlica Arvylàs

Tots els detalls sobre l’escultora lloretenca i la seva trajectòria es poden consultar a la seva nova pàgina web, on també hi ha una secció de botiga per comprar les seves obres o bé poder fer-li encàrrecs personals.

spot_img

El + Vist