11.3 C
Lloret de Mar

Àngels Chacón es compromet a actuar amb intensitat en les zones més perjudicades pel Glòria

La consellera d'Empresa i Coneixement va ser a Lloret per comprovar de primera mà els efectes del temporal i reunir-se amb l'empresariat de la zona.

La consellera, durant la visita
La consellera, durant la visita

Darreres Notícies

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va passar bona part de divendres passat a Lloret de Mar, on va comprovar en persona els danys causats pel temporal Gloria. Especialment a primera línia de mar i en indrets com el passeig de Fenals, on ha aparegut un esvoranc.

Després de la visita sobre el terreny, la titular d’Empresa i Coneixement s’ha reunit amb el sector turístic i comercial de Lloret i de la Costa Brava. En la trobada, tal com ha explicat el president del Gremi d’Hotelers, Enric Dotras, els empresaris li han demanat celeritat en fer arribar les ajudes el més aviat possible.

La reunió amb els empresaris (NRLL)

Àngels Chacón ha donat un missatge de tranquil·litat al sector i s’ha compromès a actuar amb intensitat en les zones més perjudicades.

La consellera ha recollit la preocupació per restituir el servei de tren i diu que estudien si compensar-ho amb més transport terrestre.

spot_img

El + Vist