7 C
Lloret de Mar

‘Anirem tots cap al cel’ no és una obra de teatre, sinó el resultat de “fer teràpia de riure”

La companyia Sempre anem tard prepara el retorn a la residència L'edat més bella per als propers 31 d'octubre i 1 de novembre al Teatre de Lloret de Mar.

Assaig de la companyia Sempre anem tard, en una de les sales del Teatre.
Assaig de la companyia Sempre anem tard, en una de les sales del Teatre.

Darreres Notícies

La companyia Sempre anem tard ens proposta fer teràpia de riure a través del teatre. Amb ‘Anirem tots cap al cel’, una obra que recupera una colla de personatges que fa 25 anys es van trobar a una residència per mostrar com es relacionen, des de l’acceptació, el respecte i la llibertat.

El resultat és una proposta “fresca, dinàmica i sobretot tolerant”, que dirigeix i també protagonitza la Cristina Relat, qui ha volgut tirar endavant aquest projecte, després de tornar de la tragèdia ocorreguda dies enrere a Turquia.

Assaig de la companyia Sempre anem tard al Teatre 1
Assaig de la companyia Sempre anem tard al Teatre

A l’escenari estarà acompanyada de Jordi Masgrau, Cesca Comas, Josep Sagalés, Roser Robert, Sammy Expósito, Carme Fullà, Marta Fontanini, Javi Villasante, Olga Arroyo, Judith Vilar i Rosa Relat.

La sinopsi diu que “aquella colla d’eixelebrats, irreverents i pocavergonyes que fa només 25 anys es van trobar a la residència L’edat més bella, ara s’han retrobat per recuperar aquells antics personatges que no han acabat mai d’abandonar del tot”.

Un dels personatges de ‘Anirem tots cap al cel”, la Rosita, convida els veïns a veure l’obra perquè “així veureu què passa a la nostra residència”.

‘Anirem tots cap al cel’ es representa dues vegades: el proper dilluns, 31 d’octubre (20h) i l’endemà, primer de novembre (18h) al Teatre de Lloret de Mar. Les entrades, a 10 euros i 7 euros per als jubilats, es venen al Puntet.

spot_img

El + Vist