17.8 C
Lloret de Mar

Aquest cap de setmana Lloret acull la DIF i el Concurs de Pintura Ràpida

Mentre que la Fira del Dibuix i la Fotografia arriba a la 31ena edició, el concurs celebra la 20ena.

Obra guanyadora de l'any passat
Obra guanyadora de l'any passat

Darreres Notícies

Cap de setmana artístic a Lloret de Mar. Aquest dissabte i diumenge, el Club Marina Casinet organitza, amb el suport de l’Ajuntament, la 31ena Fira del Dibuix i la Fotografia (DIF) i el vintè Concurs de Pintura Ràpida. Les dues propostes tenen com a objectiu apropar el món de les arts a la ciutadania i donar a conèixer l’activitat creativa del territori.

servicios profesionales jimenez

Pel que fa al DIF, la fira tornarà a ocupar, un any més, el passeig de Verdaguer; allà pintors i fotògrafs exposaran i comercialitzaran les seves obres, tant de pintura i dibuix, com de fotografia i gravats. El regidor de Cultura, Albert Robert, assegura que la fira és molt atractiva, tant per al públic com per als participants.

Per la seva banda, el Concurs de Pintura Ràpida va adreçat a artistes majors de 18 anys. Els interessats es poden apuntar el mateix diumenge a la seu del Club Marina Casinet, entre les vuit i les nou del matí. Les obres acabades s’hauran d’entregar abans de dos quarts de dues de la tarda a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura i el veredicte es donarà a conèixer el mateix dia a les sis de la tarda. Un dels organitzadors, Joan Màrquez, ha explicat que s’espera la participació d’entre trenta i quaranta persones, que hauran de demostrar les seves capacitats artístiques en només un matí.

El jurat està format per Toti Fàbregas, Maria Assumpció Comas, Lluís Farrés, Josep Maria Barba i la guanyadora de l’any passat, Eulàlia Pallarès. Les obres s’exposaran a la Casa de la Cultura des de l’endemà dilluns fins al dissabte 26 de setembre.

spot_img

El + Vist