22.6 C
Lloret de Mar

Aquest dijous s’acaba el termini per votar als pressupostos participats

Avui és l'últim dia per votar i es pot fer en línia o presencialment a l'OIAC o al centre cívic del Rieral.

Vídeo promocional dels pressupostos participats
Vídeo promocional dels pressupostos participats

Darreres Notícies

Avui és el últim dia per votar als Pressupostos Participats. Aquest procés, que ha arribat a la part final, té el repte d’implicar la ciutadania en els afers públics de Lloret i, de pas, afavorir la cohesió social.

Recordem que des de l’any passat, Lloret està implementant els Pressupostos Participats per enfortir la participació ciutadana, construir propostes de millora i decidir sobre una part dels pressupostos municipals. La partida puja a mig milió d’euros.

L’objectiu d’aquest projecte és que els ciutadans votin alguna de la 40a de propostes de millora que hi ha arreu del municipi. Per exemple, es planteja soterrar el cablejat de la plaça de l’Església, instal•lar una font a Can Sabata o millorar alguns centres cívics.

Les votacions es poden efectuar en línia o bé de manera presencial en dos espais: l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC) i Centre Cívic del Rieral. Als Pressupostos Participats poden votar els veïns a partir de 16 anys i també les segones residències.

Els Pressupostos Participats permeten la ciutadania presentar, debatre i votar propostes de millora per al seu barri o zona, un espai que coneixen molt bé.

spot_img

El + Vist