14.3 C
Blanes
Un socorrista, aquesta temporada, a la platja de Lloret

Aquest dissabte acaba el servei de socorrisme a Santa Cristina, Sa Boadella i Canyelles

A Lloret i Fenals, el servei s'allargarà, com cada any, fins al 15 d'octubre.

Un socorrista, aquesta temporada, a la platja de Lloret

Darreres Notícies

Aquest dissabte, últim dia de setembre, acaba el servei de socorrisme a les cales de Lloret, que són Santa Cristina, Sa Boadella i Canyelles. En canvi, el servei seguirà actiu a les platges de Lloret i Fenals, fins al 15 d’octubre.

La regidora de Platges, Marina Nicolàs, recorda que el municipi és un dels que ofereix un servei de salvament i socorrisme més llarg.

“Les platges de Lloret són unes de les que ofereixen un servei de salvament i socorrisme més llarg de tot el país”

Marina Nicolàs

El servei s’ofereix sempre per Setmana Santa i després s’atura fins a mitjan maig, quan comença a Lloret i Fenals, on acaba el 15 d’octubre. De juny a finals de setembre, s’amplia també a les cales.

Els mesos de juliol i agost, que és quan hi ha més afluència de banyistes, hi ha un total de 25 socorristes: 11 a Lloret, 5 a Fenals i, com a novetat d’aquest any, 3 a cada cala (les anteriors temporades eren dos).

“Hem posat una persona més a cada cala juliol i agost i ho hauríem de mantenir, perquè estem veient que cada vegada més la gent tendeix a anar a les cales”

Marina Nicolàs

Marina Nicolàs fa una bona valoració de com està anant la temporada i posa de relleu la bona coordinació que hi ha entre els diferents cossos que intervenen a les platges.

“Hi ha molt bona coordinació entre tots els cossos que intervenen a la platja, tant propis com externs”

Marina Nicolàs

La regidora recorda que, a partir de diumenge a les cales i del dia 15 a les platges, onejarà la bandera taronja, que indica que el servei de salvament i socorrisme està inactiu i, per tant, demana màxima precaució als banyistes que hi pugui haver fora de temporada.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist