Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Sardanes a les Alegries

Aquest diumenge se celebra la Festa Major de les Alegries amb una desena d’activitats

Com sempre, l'empresa Sagalés oferirà el servei gratuït d'autocars per desplaçar-se fins a Les Alegries.

Sardanes a les Alegries

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

La Festa Major de les Alegries se celebra aquest diumenge, coincidint amb el Dia de les Mares de Déu Trobades. Durant tot el dia, s’han programat una desena d’activitats molt variades.

Batiada en una edició passada (Veïnat de les Alegries)

El més destacat és que hi haurà batiades i sardanes matí i tarda. Ho explica una membre del veïnat, Montse Xirgu. Així doncs, la jornada començarà a dos quarts de deu del matí, amb les sardanes a càrrec de la cobla Santa Maria de Blanes, i continuarà amb jocs infantils. Cap a dos quarts de dotze, s’inauguraran les noves rajoles i també es farà la inauguració de la restauració del Vitrall de la Mare de Déu. Després, es farà la missa solemne, els bateigs i la batiada i un aperitiu per a tothom.

La festa continuarà a la tarda, amb sardanes, a un quart de cinc, amb la Cobla Contemporània, una nova batiada i un berenar popular. El punt final es posarà amb un ball. A més, hi haurà el sorteig de dotze lots de productes de la terra i d’establiments de Lloret.

Com sempre, l’empresa Sagalés oferirà el servei gratuït d’autocars per desplaçar-se fins a Les Alegries. Qui no faltarà a aquesta edició seran els Urban Sketchers, que faran una trobada per dibuixar els millors moments de la celebració.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".