22.6 C
Lloret de Mar

Aquest diumenge se celebra la Festa Major de les Alegries amb una desena d’activitats

Com sempre, l'empresa Sagalés oferirà el servei gratuït d'autocars per desplaçar-se fins a Les Alegries.

Sardanes a les Alegries
Sardanes a les Alegries

Darreres Notícies

La Festa Major de les Alegries se celebra aquest diumenge, coincidint amb el Dia de les Mares de Déu Trobades. Durant tot el dia, s’han programat una desena d’activitats molt variades.

Batiada en una edició passada (Veïnat de les Alegries)

El més destacat és que hi haurà batiades i sardanes matí i tarda. Ho explica una membre del veïnat, Montse Xirgu. Així doncs, la jornada començarà a dos quarts de deu del matí, amb les sardanes a càrrec de la cobla Santa Maria de Blanes, i continuarà amb jocs infantils. Cap a dos quarts de dotze, s’inauguraran les noves rajoles i també es farà la inauguració de la restauració del Vitrall de la Mare de Déu. Després, es farà la missa solemne, els bateigs i la batiada i un aperitiu per a tothom.

La festa continuarà a la tarda, amb sardanes, a un quart de cinc, amb la Cobla Contemporània, una nova batiada i un berenar popular. El punt final es posarà amb un ball. A més, hi haurà el sorteig de dotze lots de productes de la terra i d’establiments de Lloret.

Com sempre, l’empresa Sagalés oferirà el servei gratuït d’autocars per desplaçar-se fins a Les Alegries. Qui no faltarà a aquesta edició seran els Urban Sketchers, que faran una trobada per dibuixar els millors moments de la celebració.

spot_img

El + Vist