10.1 C
Lloret de Mar

Aquest mes d’abril comencen, als centres cívics, els cursos de Noves Tecnologies

Les persones interessades en apuntar-se en algun dels cursos que encara compten amb places, han d'adreçar-se al centre cívic del Rieral.

WhatsApp
WhatsApp

Darreres Notícies

Aquest mes d’abril comencen, als centres cívics, els cursos de Noves Tecnologies. Són dos: Navegar per Internet, en què s’aprendrà a fer servir la xarxa d’una manera útil i segura, i WhatsApp: aprofitament de l’aplicació de missatgeria, en què es tractarà els diferents aspectes que giren al voltant d’aquesta popular eina de comunicació.

El regidor dels Centres Cívics, Cristian Fernández, assegura que el de navegar per internet és molt complert. També és interessant, segons el regidor, el que ensenya a fer anar el Whatsapp a les persones que no estan habituades a fer-lo servir.

El curs d’Internet té una durada de 25 hores i un cost de 35 euros i mig per alumne, mentre que el de WhatsApp es completa en 12 hores, amb un preu de 18 euros i mig. Per a tots dos, encara hi ha places disponibles.

A banda, encara hi ha la possibilitat d’apuntar-se, també, al curs de Pintura a l’oli. Té un preu de 18 euros i mig i, fins al juny, es podrà gaudir d’una desena de sessions enfocades a aprendre o perfeccionar la tècnica.

Hi ha en canvi altres cursos pels quals ja no hi ha places. Són els cursos de costura i patronatge, el curs de Patchwork, el taller de reciclatge i pintura al gruix i els cursos de llengües en francès, alemany i anglès.

Les persones interessades en apuntar-se en algun dels cursos que encara compten amb places, han d’adreçar-se al centre cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist