7.3 C
Lloret de Mar

‘Aquest Nadal… escapa’t del Museu’, l’escape room familiar d’aquestes festes

Es farà al Museu del Mar del 27 al 30 de desembre, cada tarda a les 18.30 hores.

Un candau d'escape room (Clock 60)
Un candau d'escape room (Clock 60)

Darreres Notícies

Torna l’escape room familiar al Museu del Mar aquestes festes. Igual que el 2019, quan es va fer la primera edició, es titula Aquest Nadal… escapa’t del museu!

servicios profesionales jimenez

Tot i que no ha volgut revelar cap detall concret de l’activitat, el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, ha explicat que els participants tindran una hora per trobar la manera de sortir del museu.  

“Un grup de 16 persones tindrà una hora per sortir del museu; es busca fer una activitat amb grup perquè la gent s’ho passi bé”

Xavi Flores

Per al regidor, activitats com aquesta són una molt bona oportunitat per donar a conèixer el patrimoni local als més petits d’una manera lúdica.

“És una forma lúdica de gaudir del patrimoni, però és una manera també de despertar interès pel nostre llegat i el nostre patrimoni”

Xavi Flores

L’escape room familiar, pensat per a infants a partir dels 8 anys, es farà la setmana que ve, els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, a dos quarts de set de la tarda. Les places són limitades i la demanda sempre és molt alta. Les persones interessades han de fer inscripció prèvia a través del web de Patrimoni Cultural o bé al Museu del Mar directament.

spot_img

El + Vist