15.6 C
Lloret de Mar

Aquesta setmana s’obren les pliques per adjudicar el restaurant Planiol de Fenals

L'actual concessionària podria perdre l'establiment que regenta des de 1953, si no prospera el recurs que ha presentat.

El restaurant de Can Planiol, al passeig de Fenals.
El restaurant de Can Planiol, al passeig de Fenals.

Darreres Notícies

Aquesta setmana s’obren les pliques per adjudicar el restaurant que ha regentat la família Planiol durant 70 anys al passeig de Fenals. L’actual concessionària no s’ha presentat al concurs perquè no se li va notificar a temps a causa d’un error administratiu. Li va ser enviat a casa de la seva mare, morta 8 anys enrere.

servicios profesionales jimenez

Tot i que la competència és de la Generalitat, Isabel Sánchez, de can Planiol, mostra la seva” indignació” perquè considera que “moralment l’Ajuntament ens ho havia de dir”.

Isabel Sánchez, al Planiol (Diari de Girona)
Isabel Sánchez, al Planiol (Diari de Girona)

L’actual concessionària explica que han presentat un recurs que demana anul·lar el concurs per poder tenir les mateixes oportunitats que la resta d’interessats.

Isabel Sánchez agraeix el suport que ha rebut dels veïns i de la resta de restaurants de Lloret, davant la situació “preocupant” en què es troben.

L’Ajuntament de Lloret havia cedit l’explotació del restaurant als Planiol fins a l’any 2016, quan la família va interposar un recurs per obligar la Generalitat a treure la concessió a concurs. I així ho ha fet aquest any.

Per part del consistori, el regidor Jordi Sais “lamenta la situació” i afegeix que han demanat a Costes que tinguin en compta la demanda dels Planiol. Amb tot, recorda que “la competència és de la Generalitat, però si ho hagués licitat l’Ajuntament, no estaríem en aquesta situació”.

Si no hi ha cap novetat d’última hora, les pliques s’obriran aquest dijous i la família Planiol podria perdre el restaurant que ha regentat des de 1953. Però, segons fonts municipals, si el recurs no és estimat, l’actual concessionària encara pot recórrer per altres vies.

spot_img

El + Vist