8.9 C
Lloret de Mar

Ariadna Béjar, Andrea Molina, Gemma De Mingo i Mireia David ja són Obreres de Santa Cristina

Aquest diumenge han pres possessió del càrrec a l'Aplec dels Perdons. Els seus balladors són l'Aleix Fernández, en Xavier Crespo, l'Àlex Giral i en Tomàs Rodríguez.

Les Obreres amb els balladors
Les Obreres amb els balladors

Darreres Notícies

 

servicios profesionales jimenez

Ariadna Béjar, Andrea Molina, Gemma De Mingo i Mireia David ja són les noves Obreres de Santa Cristina. Aquest diumenge han agafat el relleu a les Obreres sortints a l’Aplec dels Perdons, en el decurs de la missa, en què s’ha fet la veneració de Sa Relíquia i el cant dels Goigs amb el cor Alba de Prima.

Les quatre noies asseguren que van rebre amb molta il·lusió la trucada de l’Obreria per anunciar-los que serien obreres. Així doncs, totes quatre s’han mostrat molt entusiasmades de poder representar l’Obreria durant un any.

Malgrat que faran activitats diverses vinculades amb l’Obreria, el moment àlgid serà el Ball de Plaça, quan sortiran acompanyades de l’Aleix Fernández l’Ariadna, en Xavier Crespo l’Andrea, l’Àlex Giral la Gemma i en Tomàs Rodríguez la Mireia.

Aquest any a l’Aplec, hi ha hagut dues novetats: l’Obreria ha inaugurat una exposició de fotografies del Ball de Plaça, des del 1895 fins al 2017, que estan recollides en uns plafons que quedaran exposats a la sala de reunions de Santa Cristina, mentre que el club Rem Santa Cristina ha presentat el seu nou llaüt del mediterrani, batejat amb el nom de 22 de maig, que és el dia en què el sènior masculí es va proclamar campió d’Espanya de banc fix el 2016.

Presentació del llaüt ’22 de maig’

Com és tradició des de fa ja 35 anys, l’aplec ha comptat amb la col·laboració del Xino-Xano, que ha organitzat una caminada a primera hora fins a l’ermita i ha fet una arrossada popular. El bon temps ha fet que la festa hagi estat concorreguda i l’entitat ha repartit 500 racions d’arròs, i un miler de persones han passat el dia a Santa Cristina.

Preparant l’arròs (Xino-Xano)

Qui també ha participat a l’aplec és la cobla Principal d’Olot, que ha fet audicions al migdia i a la tarda.

spot_img

El + Vist