31.3 C
Lloret de Mar
Off Lloret, Sopars a Domicili

Arriba el ‘Lloret Espai Off’

Aquest divendres s’inaugura a la vila una de les novetats de la temporada de teatre: l’anomenat ‘Lloret Espai Off’. Consisteix en oferir representacions de teatre i d’altres modalitats escèniques, com recitals de poesia, fora de les parets de l’equipament teatral. Espais alternatius com pot ser el carrer, a l’aire lliure, o la biblioteca. L’objectiu és […]

Off Lloret, Sopars a Domicili

Darreres Notícies

Aquest divendres s’inaugura a la vila una de les novetats de la temporada de teatre: l’anomenat ‘Lloret Espai Off’. Consisteix en oferir representacions de teatre i d’altres modalitats escèniques, com recitals de poesia, fora de les parets de l’equipament teatral. Espais alternatius com pot ser el carrer, a l’aire lliure, o la biblioteca. L’objectiu és captar públic que normalment no va o bé no li interessa el teatre.

La primera activitat s’ha programat aquest divendres a la tarda. Pel centre de la vila, trobarem una formació que interpretarà poemes de tot tipus, per tal que arribin a l’espectador. Un dels integrants, Eduard Carmona, exposa que “anem més enllà de la poesia que t’ensenyen a l’escola, fem poemes d’autors vius i algun de propi, però també tenim en compte clàssics poc habituals com Vicent Andrés Estellés”.

El recital poètic començarà a les 7 de la tarda, a davant de la Biblioteca. Es desenvoluparà pels carrers i places, i acabarà una hora més tard. D’aquesta manera, Lloret se suma al Dia Mundial de la Poesia.

Amb els recitals de poesia, la vila engega aquest divendres l’anomenat ‘Lloret Espai Off’. L’actor Paco Moreno subratlla que la finalitat és portar el teatre fora de les parets del teatre, un “espai gran i bonic, però volem que l’espectador conegui altres espais alternatius on també es pot fer teatre, com la biblioteca o el carrer”.

A més d’oferir teatre en espais insòlits, una altra finalitat del ‘Lloret Espai Off’ és captar nous públics.

spot_img

El + Vist