17.9 C
Lloret de Mar
Un moment de l'espectacle a Fira Tàrrega (Núria Boleda)

Una obra que reflexiona sobre la gestació quan s’allunya del model d’èxit, al Lloret Espai Off

'Exit Through the Gift Shop' es podrà veure aquest divendres (19 i 21 hores) al Teatre de Lloret i hi haurà una postfunció amb la directora i protagonista, Carla Rovira.

Un moment de l'espectacle a Fira Tàrrega (Núria Boleda)

Darreres Notícies

Quedar-se embarassada no sempre és fàcil. I, quan s’aconsegueix, no sempre tot va com desitjaríem. De tot el que envolta la gestació, sobretot quan el model s’allunya del que és convencional, en parla Carla Rovira a l’obra Exit Through the Gift Shop, l’espectacle que es podrà veure aquest divendres en el marc del Lloret Espai Off.

La directora i protagonista de l’obra explica que el títol fa referència al missatge que hi ha a la sortida de les botigues de souvenirs dels museus, d’on s’espera que tothom surti amb alguna coseta. Igual que quan comença un procés de gestació, en què sempre s’espera que acabi havent-hi un nadó, tot i que no sempre és possible o no és com ens imaginàvem.

“Pensem que hi ha d’haver una criatura al final de cada gestació i aquesta criatura ha de ser molt concreta. Què passa amb totes aquelles experiències que no són així?”

Carla Rovira

En aquest sentit, l’obra es planteja com tipifiquem totes aquelles experiències que no s’adscriuen al model d’èxit de gestació. Carla Rovira va escriure l’obra basant-se en la seva pròpia experiència, en què li va costar quedar-se embarassada i això li generava una sensació de fracàs.

“Per mi, que he viscut una experiència similar, va ser una experiència molt de fracàs i tenia ganes d’investigar sobre aquesta sensació de fracàs que em feia sentir que jo no era vàlida”

Carla Rovira

Atenció perquè la funció s’havia de fer a Can Saragossa, però per motius tècnics, es farà finalment a l’escenari del Teatre. Serà aquest divendres, amb dos passis: un a les 19 hores i l’altre a les 21 hores. Les entrades valen 12 euros.

Un dels espais de l'obra (ACN)
Un dels espais de l’obra (ACN)

I, en acabat, hi haurà una postfunció amb la mateixa Carla Rovira, organitzada per l’associació de dones l’Aurora. Conxa Alférez anima tothom a quedar-s’hi, perquè assegura que serà una experiència molt enriquidora.

“La directora o els actors donen un punt de vista que tu no has sabut veure de vegades amb la funció o els pots explicar el teu punt de vista i es crea un vincle en què la funció es multiplica per quatre”

Conxa Alférez

L’obra es complementa amb una exposició que es podrà visitar al mateix Teatre al matí, d’onze a una i a la tarda, de dos quarts de quatre a dos quarts de sis.

spot_img

El + Vist