18.5 C
Lloret de Mar
El cartell del festival

Arriba el primer Festival Lloret Cine Negro y Policíaco

La cita és dissabte 17 d’octubre, de 17 a 20 hores, al Teatre de Lloret. L'entrada és gratuïta, però l'aforament és limitat.

El cartell del festival

Darreres Notícies

El festival de cinema negre i policíac de Lloret Negre ja ho té tot a punt per poder celebrar la primera edició la setmana que ve. En concret, la cita és dissabte 17 d’octubre, de cinc a vuit de la tarda al Teatre de Lloret.

Les invitacions ja s’han posat a disposició del públic. L’entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat i es donaran un màxim de quatre invitacions per persona.

lloret cine negro
Cartell del festival

La impulsora i organitzadora del festival, Angelique Pfitzner, explica que serà un festival molt carregat de contingut. Hi haurà quatre curts inèdits, es presentarà el Congrés de Policia -del qual s’estan forjant tots els ciments per fer-lo a Lloret-, presentaran una música que han composat per a l’ocasió i es projectarà un llargmetratge d’humor negre entremaliat.

“projectarem ‘anburguesas vicente’, un llargmetratge d’humor negre entremaliat, per passar-ho bé”.

Angelique Pfitzner

El llargmetratge que es projectarà es titula Anburguesas Vicente, una pel·lícula de Manuel de la Prada. La protagonista és l’Anna, una dona que viu feliç tenint cura de la seva germana paralítica. No obstant això, un dia se li compliquen les coses: mata un home i demana ajuda a la dependenta de la polleria de la quan és clienta. La dependenta, però, la introduirà en un món caòtic amb uns personatges molt singulars. A banda de ser escollida pel festival Lloret Negre, el film també ha guanyat el Premio Oriana a la Millor Pel·lícula de Comèdia en el Festival de Cine i curtmetratges de Sant Andreu de la Barca.

anburguesas vicente lloret negre 2020
Cartell de ‘Anburguesas Vicente’

Aquesta serà la primera edició, però el festival neix amb la intenció de fer-se cada any i créixer en el futur. Angelique Pfitzner explica que un dels aspectes més destacats és que es premiarà a les produccions espanyoles de cinema negre amb la intenció de demostrar que a casa també hi ha molta qualitat.

El festival, que complementa el festival Lloret Negre de literatura que es fa sempre a l’abril (tot i que aquest any es va suspendre per la pandèmia), compta amb el suport de l’Ajuntament, el Teatre, Lloret Turisme, la Biblioteca, l’Asociación Hispanoamericana i el portal diseñolibros.com. Es donaran un màxim de quatre invitacions per persona, a través de la pàgina web del Teatre o de Lloret Negre.

spot_img

El + Vist