14.5 C
Lloret de Mar

Arriba l’11a edició del concurs de fotografies submarines fetes a pulmó lliure

Es farà aquest diumenge, a partir de les 09.30 hores, a la platja de Cala Canyelles.

Un participant del concurs (imatge d'arxiu)
Un participant del concurs (imatge d'arxiu)

Darreres Notícies

Aquest diumenge, arriba una cita molt esperada per als amants de la fotografia i l’apnea -la prova esportiva que mesura la capacitat per estar sota l’aigua sense ajuda d’oxigen. Es tracta de l’onzena edició del concurs d’imatges submarines fetes a pulmó lliure.

Cartell de la competició
servicios profesionales jimenez

Es titula Foto Sub Apnea Peixos i l’organitzen de manera conjunta l’Associació Club Esportiu Subaquàtic Girona, l’Associació Centre d’activitats Subaquàtiques Costa Brava i el Club Nàutic Cala Canyelles. Hi participaran clubs federats d’arreu de l’Estat espanyol amb l’objectiu de sumar punts per a la Copa Catalana.

El certamen compta amb dues categories, com és habitual. En la primera, es valorarà la quantitat de peixos fotografiats i, en l’altra, la qualitat de les imatges. Els participants tindran 4 hores per fer-les, tal com ha explicat un dels organitzadors, Manel Llenas, membre de l’Associació Club Esportiu Subaquàtic Girona, que ha afegit que només hi poden participar persones habituades a practicar l’apnea.

L’onzena edició del campionat de fotografies de peixos fetes a pulmó lliure es farà aquest diumenge. Serà a partir de dos quarts de deu del matí, a la platja de Cala Canyelles.

spot_img

El + Vist