Dilluns, 25 gener 2021
5.2 C
Lloret de Mar
Una part de les cantaires del cor, en una actuació a Gava

Ars Nova Lloret prepara “un viatge ple d’emocions pel món de la música” en forma de concert

L'actuació serà el 29 de desembre al Teatre. Queden les últimes entrades a la venda.

Una part de les cantaires del cor, en una actuació a Gava

Darreres Notícies

Gunjur Kuta compta amb un nou hospital que permet atendre moltíssimes més persones

El projecte s'ha fet realitat amb la col·laboració de l'ONG Ñimme Gunjur Kuta. Mentre que l'antic ambulatori atenia 300 persones l'any, l'hospital ha atès més de 4.000 persones en tres mesos.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Queden les últimes entrades a la venda per al concert de Nadal, que prepara el cor Ars Nova Lloret. Serà al teatre, el proper 29 de desembre. El repertori combinarà temes clàssics universals –tant populars, com nadales- així com bandes sonores del cinema, molt conegudes, amb arranjaments especials i, atenció, lletra en català. L’ha creat una de les integrants del cor, Montse Gomis, que defineix l’actuació com “un viatge ple d’emocions i sentiments pel món de la música”.

Les bandes sonores que es podran escoltar seran les d”“Allò que el vent s’endugué”, “Memòries d’Àfrica” i un ‘medley’ d’Ennio Morricone.

Els arranjaments musicals van a càrrec del director de la coral, Joan Casas, qui destaca que “va pujant el llistó, de cantaires i veus, en un repertori eclèctic“.

El concert del cor Ars Nova Lloret comptarà amb 45 cantaries, acompanyats de l’orquestra dels Solistes de Catalunya. Serà aquest 29 de desembre, el proper dissabte, a partir de les 21h. Les entrades valen 12 euros. Es poden comprar al Museu del Mar, al Puntet, al centre cívic del Rieral o bé al mateix teatre, tant a la taquilla com al lloc web.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.