8 C
Lloret de Mar

Assemblea de retorn aquest divendres al Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua

Demà dissabte es farà la de la zona oest, que inclou Fenals i Santa Clotilde.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Tant avui com demà hi ha assemblees de retorn a Lloret. Aquesta tarda, és el torn del barri del Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua, i demà, assemblea de la zona Oest. Ho expliquem.

servicios profesionales jimenez

Avui, en la reunió amb els veïns del Molí, s’explicaran com han quedat les propostes triades pels mateixos residents i avaluades pels tècnics de l’Ajuntament. En aquest barri, hi ha tres propostes sobre la taula. Són ubicar elements de gimnàstica per a gent gran als voltants del parc de Can Ribalaigua, crear un recinte tancat per a gossos al mateix indret i remodelar la plaça de les Regions, en concret l’accessibilitat, els bancs i l’arbrat. La trobada comença a les set de la tarda al centre cívic del Molí.

L’assemblea de retorn de demà es fa a partir de les onze del matí al Puntet de Fenals. Fa referència a la zona Oest, que inclou Fenals i Santa Clotilde.

Aquí es plantejaran fins a tres projectes també. Són col•locar gronxadors adaptats i paviment tou al parc del Puntet, arranjar el parc infantil que hi ha al carrer Francesc Layret i crear un espai per a gossos de 1.100 metres quadrats a la part posterior del bosc de la Punta Garbí.

spot_img

El + Vist