21.2 C
Lloret de Mar

Atraure el turisme britànic amb l’oferta com a destinació de congressos i esdeveniments

Amb aquest objectiu, el Lloret Convention Bureau és aquests dies a Londres i rodalies per entrevistar-se amb agències que organitzen esdeveniments, però també amb empreses i associacions britàniques.

Londres
Londres

Darreres Notícies

El Lloret Convention Bureau aposta pel mercat britànic. Representants de l’organisme són aquesta setmana al Regne Unit, on tenen previst fer fins a una vintena d’entrevistes, amb agències que organitzen esdeveniments, però també amb empreses i associacions britàniques.

Segons la directora del LLCB, Montse Belisario, aquests dies s’han adonat que bona part del mercat anglès ignorava l’oferta que té la destinació per acollir diferents tipus de congressos. En aquest sentit, els representants de Lloret els exposen les oportunitats que ofereix la destinació.

Belisario ha afegit que al LLCB li interessa el britànic com a mercat europeu i de proximitat, que sovint viatja a Catalunya per fer-hi tot tipus de congressos.

Les reunions d’aquesta setmana, que són individuals, es fan a Londres i arreu de l’àrea metropolitana.

Aquesta acció és similar a la que es va dur a terme a principis de febrer, a Venècia, on el Convention Bureau va mantenir contactes amb l’anomenat sector MICE britànic. Per tant, des de Lloret es fa una aposta decidida per atraure aquest tipus de mercat.

spot_img

El + Vist