14.3 C
Blanes
Acció de la plataforma, simbolitzant el mur i el traçat de l'autopista, ahir

Aturem la C-32 planta un ‘mur’ en contra de la prolongació de l’autopista fins a Lloret

De moment, són 17 les entitats que donen suport a la consulta. Demà es fa un debat sobre els arguments del 'no'.

Acció de la plataforma, simbolitzant el mur i el traçat de l'autopista, ahir

Darreres Notícies

Més de 50 persones es van manifestar ahir en contra de la prolongació de l’autopista fins a Lloret de Mar. La plataforma Aturem la C-32 va plantar un mur simbòlic a on ara acaba l’autopista, en la rotonda d’accés a Blanes.

L’entitat rebutja el projecte que hi ha aprovat, en argumentar la destrossa ambiental que suposaria, al seu entendre, del territori. Jordi Palaudelmàs, un dels portaveus de Aturem la C-32, assenyala que ahir “vam posar una pancarta que representa un mur i un senyal d’stop perquè no volem que avanci més” al territori.

A banda de “plantar-se” en contra de l’autopista, la plataforma organitza un debat aquest dimarts a Lloret per explicar els arguments del ‘no’ així com les alternatives que defensen. L’acte s’ha estructurat en tres blocs temàtics, sobre patrimoni, mobilitat i economia. Els ponents seran consultors ambientals, empresaris, arquitectes i urbanistes.
El debat -obert al públic- s’ha previst demà, a partir de les 19:30 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Es tracta d’un acte més que fa la plataforma amb la mirada posada a la consulta d’aquest diumenge. A les últimes hores s’hi han sumat l‘Associació de Caçadors de Lloret, el LEAD, l’Aurora, la Plataforma per la Pau i l’associació de veïns del Nucli Antic. Per tant, ara són 17 entitats que donen suport al procés participatiu.

Seguim parlant d’aquesta qüestió. El proper 17 d’abril es duu a terme la consulta sobre la prolongació de l’autopista a Lloret i a Blanes, amb la diferència que aquí la promou la plataforma Aturem la C-32 i a la població veïna la impulsa l’Ajuntament.

Sobre aquesta qüestió, el regidor de Participació Ciutadana, Josep Lluís Llirinós, ha volgut deixar clar que “no és promogut per l’Ajuntament, que dóna resposta a la demanda de l’entitat” de fer el procés a Lloret.

La consulta del 17 d’abril es farà a Lloret en quatre indrets: els Puntets, Centre Cívic del Rieral i Biblioteca. Es plantejarà una única pregunta: a favor o en contra del projecte de prolongació de la C-32. Podran votar els majors de 16 anys, amb domicili a Lloret i al llarg de l’horari de votació: de les 10 a 20 hores.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist