16.8 C
Lloret de Mar

Aturem la C-32 aprofita el cap de setmana llarg de Sant Joan per fer campanya contra l’autopista

Referent a la prolongació, en el pacte de govern de Blanes entre ERC i els Comuns, el govern anunciarà un posicionament institucional en contra del projecte.

Concentració de divendres passat
Concentració de divendres passat

Darreres Notícies

La plataforma Aturem la C-32 ha aprofitat aquest cap de setmana llarg de Sant Joan per informar els conductors que accedien al sud de la Costa Brava provinents de Barcelona sobre les “irregularitats” de les obres de prolongació de l’autopista.

L’acció la van fer divendres a Tordera, coincidint amb l’operació sortida, amb l’objectiu de denunciar les irregularitats que suposen les obres d’allargament de l’autopista i que, de moment, ha fet que es talessin una desena d’hectàrees d’arbres entre Lloret i Blanes. Els informants van lamentar la connivència amb la que la Generalitat “diu amén” a la forma d’operar d’Abertis, l’empresa concessionària.

També es van voler fer patents les alternatives que s’han proposat per evitar la construcció de la via. Una via que la plataforma assegura que suposa una despesa de 90 milions d’euros, el doble del que costarien les possibilitats que ofereix l’associació.

Concentració de divendres passat (Aturem la C-32)

Aturem la C-32 va començar a denunciar “el dany irreparable” de la construcció de l’autopista el 2015. La plataforma recorda que si l’obra tira endavant acabarà suposant “la destrucció” d’unes 60 hectàrees de bosc amb un gran nombre de rieres. Actualment el cas està als jutjats i pendent de saber si s’admet l’últim recurs interposat per l’entitat SOS Costa Brava, que engloba diverses associacions ecologistes gironines, entre les quals Aturem la C-32.

I referent a aquesta prolongació, en el pacte de govern de Blanes entre ERC i els Comuns, el document detalla que el govern local anunciarà un posicionament institucional en contra del projecte.

spot_img

El + Vist