Dimarts, 2 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar
Concentració de divendres passat

Aturem la C-32 aprofita el cap de setmana llarg de Sant Joan per fer campanya contra l’autopista

Referent a la prolongació, en el pacte de govern de Blanes entre ERC i els Comuns, el govern anunciarà un posicionament institucional en contra del projecte.

Concentració de divendres passat

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

La plataforma Aturem la C-32 ha aprofitat aquest cap de setmana llarg de Sant Joan per informar els conductors que accedien al sud de la Costa Brava provinents de Barcelona sobre les “irregularitats” de les obres de prolongació de l’autopista.

L’acció la van fer divendres a Tordera, coincidint amb l’operació sortida, amb l’objectiu de denunciar les irregularitats que suposen les obres d’allargament de l’autopista i que, de moment, ha fet que es talessin una desena d’hectàrees d’arbres entre Lloret i Blanes. Els informants van lamentar la connivència amb la que la Generalitat “diu amén” a la forma d’operar d’Abertis, l’empresa concessionària.

També es van voler fer patents les alternatives que s’han proposat per evitar la construcció de la via. Una via que la plataforma assegura que suposa una despesa de 90 milions d’euros, el doble del que costarien les possibilitats que ofereix l’associació.

Concentració de divendres passat (Aturem la C-32)

Aturem la C-32 va començar a denunciar “el dany irreparable” de la construcció de l’autopista el 2015. La plataforma recorda que si l’obra tira endavant acabarà suposant “la destrucció” d’unes 60 hectàrees de bosc amb un gran nombre de rieres. Actualment el cas està als jutjats i pendent de saber si s’admet l’últim recurs interposat per l’entitat SOS Costa Brava, que engloba diverses associacions ecologistes gironines, entre les quals Aturem la C-32.

I referent a aquesta prolongació, en el pacte de govern de Blanes entre ERC i els Comuns, el document detalla que el govern local anunciarà un posicionament institucional en contra del projecte.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica