21.6 C
Lloret de Mar

Aturem la C-32 denuncia que l’alcalde insta els empresaris a fer pressió a favor de l’autopista

La plataforma acusa Jaume Dulsat de voler contrarestar l’aparició als mitjans dels que són contraris a la prolongació de la C-32 fins a Lloret.

Projecte de prolongació de la C-32
Projecte de prolongació de la C-32

Darreres Notícies

Aturem la C-32 denuncia que l’alcalde Jaume Dulsat insta hotelers i botiguers a “fer pressió” a favor de l’autopista, per intentar contrarestar l’aparició als mitjans dels que són contraris a la prolongació fins a Lloret. La plataforma assenyala que això ha passat després que el recurs que ha presentat s’hagi admès a tràmit.

A més, un dels portaveus, Jordi Palaudelmàs, critica que l’alcalde no hagi fet una extensa explicació pública dels seus arguments a favor del projecte.

En un comunicat, Aturem la C-32 qualifica de “manca de decència política” i de “vergonya” aquestes actuacions, que entén que “volen confondre la ciutadania” i “influir en la justícia”.

L’ajuntament de Tordera presentarà un escrit al TSJC com a part interessada, el mateix que farà Lloret, a diferència de Blanes. Jaume Dulsat defensa la necessitat de tenir un destí com Lloret connectat amb l’autopista. Miquel Lupiáñez, alcalde de Blanes, exposa que en el seu cas no compareixen en el procés judicial. Gisela Saladich, alcaldessa de Tossa, reitera la seva voluntat que la C-32 es faci realitat.

Les declaracions dels tres alcaldes van estar recollides en la roda de premsa del Carnaval de la Costa Brava Sud.

El nou ramal de l’autopista fins a Lloret s’ha de començar a construir durant el mes de març. Aquesta és, almenys, la previsió que hi ha a hores d’ara, a banda del recurs presentat per la plataforma Aturem la C-32, que ha estat admès a tràmit.

spot_img

El + Vist