26.4 C
Lloret de Mar
Aurora Rot, amb el poemari, als estudis de la ràdio aquest matí

Aurora Rot presenta ‘Versos que alumbran meses’ a l’altell de Can Gallissà

Serà aquest dissabte, a les 12 hores. L’autora assenyala que és un tipus de poesia diferent a l’habitual, que interpel·la directament el lector i el convida a reflexionar.

Aurora Rot, amb el poemari, als estudis de la ràdio aquest matí

Darreres Notícies

Aurora Rot presenta el seu poemari Versos que alumbran meses a l’altell de Can Gallissà. Serà aquest dissabte, a les dotze del migdia.

La lloretenca, una jove pedagoga madrilenya que fa un temps que viu aquí a la vila, va publicar el llibre el 2019, però no l’ha pogut presentar fins ara per culpa de la pandèmia. Tot i així, assegura que és una obra atemporal, en què cada poema representa un mes de l’any.

“És un calendari de poemes on pretenc trobar en els mesos de l’any un lloc on trobar-nos tots i intento que sigui un calendari que no caduqui”

Aurora Rot

L’autora assenyala que és un tipus de poesia diferent a l’habitual, que interpel·la directament el lector i el convida a reflexionar.

“És una poesia més reflexiva, diferent, m’obro en canal al lector i explico per què he escrit aquell poema i llanço una pregunta per meditar i reflexionar”

Aurora Rot

La presentació a l’altell de Can Gallissà es farà aquest dissabte, a les dotze del migdia, i les portes estan obertes a tothom.

spot_img

El + Vist