23.1 C
Lloret de Mar

Avui al migdia es presenta el congrés mundial TBEX Costa Brava

Avui al migdia es presenta, a la ciutat de Girona, el congrés mundial de bloguers TBEX, que tindrà lloc a Lloret a partir de demà i fins dissabte. S’hi esperen més de 700 professionals, especialitzats en turisme i viatges.  En la presentació es donaran a conèixer les xifres d’impacte en mitjans digitals, el programa del […]

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Avui al migdia es presenta, a la ciutat de Girona, el congrés mundial de bloguers TBEX, que tindrà lloc a Lloret a partir de demà i fins dissabte. S’hi esperen més de 700 professionals, especialitzats en turisme i viatges. 

En la presentació es donaran a conèixer les xifres d’impacte en mitjans digitals, el programa del congrés així com les activitats que faran els bloguers per conèixer la destinació catalana. L’acte tindrà lloc aquest dimecres, a dos quarts d’una, a la seu del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona.

Hi assistiran Jordi Orobitg, regidor de turisme de l’Ajuntament de Lloret; Ramon Ramos, director general del Patronat; Rick Calvert, organitzador del congrés TBEX, i Xavier Espasa, director de l’Agència Catalana de Turisme. Els acompanyaran dos bloguers.

Recordem que bona part dels participants ja es troben al territori i van fent difusió de la seva estada a través de les xarxes socials. Us recomanem que feu una recerca a través de Twitter, amb les etiquetes #TBEX i #Lloret.

L’esdeveniment comença demà, però avui s’ofereix un sopar de benvinguda als ponents. Serà a Sant Pere del Bosc, en què, a més, faran un taller de daiquiris.

Recordem que 63 empreses de Lloret col•laboren en el congrés internacional de bloguers. Les empreses que col•laboren amb el congrés són molt variades, però destaquen els hotels que permetran als bloguers allotjar-se a la destinació els dies posteriors a l’esdeveniment per poder conèixer més a fons Lloret, la Costa Brava i Catalunya en general.

spot_img

El + Vist