15.4 C
Blanes
Alumnes, en la tornada de l'escola al 2019

Avui comença la preinscripció escolar en línia del proper curs 2020-2021

Les sol·licituds presencials seran, amb cita prèvia, del 19 al 22 de maig.

Alumnes, en la tornada de l'escola al 2019

Darreres Notícies

Avui comença la preinscripció escolar del proper curs 2020-2021. El període s’inicia aquest dimecres, 13 de maig, i s’allarga fins el dia 22. Les sol·licituds s’hauran de presentar de forma telemàtica i només es podran fer de forma presencial amb cita prèvia del 19 al 22 de maig. La cita prèvia es pot demanar a les pàgines web de cada centre educatiu així com al Departament d’Educació.

El nou regidor d’Educació, Albert Ferrández, explica que les sol·licituds presencials s’adrecen a les famílies que no hagin pogut fer-ho telemàticament. Afegeix que les escoles comptaran “amb mesures de seguretat, i demanem a qui vingui que porti mascareta, guants i el seu propi bolígraf, tot i que nosaltres també en tindrem per si de cas”.

Els centres han penjat a internet la màxima informació del seu projecte educatiu per compensar la falta de portes obertes. El període d’inscripció del curs 2020-2021 que comença aquest dimecres fa referència a les etapes d’educació obligatòria, és a dir, educació Infantil, Primària i Secundària.

Pel que fa a Batxillerat, la preinscripció serà del 27 de maig al 3 de juny; la dels cicles formatius, durant el mes de juny; i les llars d’infants, del 18 al 29 de maig. Mentre que la preinscripció presencial a les llars d’infants serà del 25 al 29 de maig.

De cara a reforçar la prevenció del coronavirus, el Departament d’Educació pretén promoure la preinscripció telemàtica. El tràmit es pot fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat. Per a més informació, consulteu el web lloret.cat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist