20.8 C
Lloret de Mar
L'inici dels treballs, avui dilluns.

Avui comencen les obres del darrer tram del camí de ronda

Són uns treballs esperats i complexos que permetran connectar per la costa el recorregut a peu entre les platges de Lloret i Fenals.

L'inici dels treballs, avui dilluns.

Darreres Notícies

Aquest dilluns han començat unes obres molt esperades: les del darrer tram del camí de ronda, que ha de connectar per la part de la costa la totalitat del recorregut entre les platges de Lloret i Fenals.

Es tracta d’un tram final que només fa 100 metres, però que té una especial complexitat per la tipologia del terreny a l’alçada del Castell de Sant Joan.

ronda 1

L’alcalde de Lloret, Albert Robert, explica que la previsió és que els treballs s’allarguins fins a mitjans d’estiu.

“Estem contents que comenci les obres, que han de durar unes setmanes i segurament que estiguin acabades a mitjans d’estiu”

Albert Robert


A finals de l’any passat es va obrir el tram que va des de Fenals fins arribar gairebé al castell medieval. I des del 2022 estava obert el tram que ve des de Lloret. Només quedava pendent aquest darrer tros, que per la seva complexitat ha requerit d’un projecte específic

Les obres d’aquesta primera setmana consistiran en la implementació de l’obra amb màquines per facilitar l’accés per l’extrem superior del Castell de Sant Joan i posteriorment s’iniciaran els treballs verticals.

Els camins de ronda, com és el cas, són un dels atractius més valorats per la ciutadania i visitants, així com una reivindicació històrica a la destinació. Els trams ja existents compten amb unes vistes magnífiques i força vianants.

spot_img

El + Vist