9.1 C
Lloret de Mar

Avui s’activa la campanya Compra a Lloret, a través d’una app al mòbil

Qui vulgui gaudir-ne, haurà de pagar per avançat 60 euros i l’Ajuntament li’n subvencionarà 40 més.

Presentació de l'app Compra a Lloret
Presentació de l'app Compra a Lloret

Darreres Notícies

Avui s’activa la campanya Compra a Lloret, amb una novetat destacada: enlloc d’una targeta moneder, com altres anys, els usuaris disposaran d’una app al mòbil que servirà per fer despesa a les botigues de la vila.

servicios profesionales jimenez

La regidora de Comerç, Lara Torres, assenyala que “l’atractiu principal és la facilitat en la gestió, amb l’app al mòbil es pot saber exactament la quantitat de diners que queden per gastar”.

cartell compra a Lloret

La campanya Compra a Lloret està dotada de 60.000 euros i se’n poden beneficiar fins a 1.500 lloretencs. Qui vulgui gaudir-ne haurà de pagar per avançat 60 euros i l’Ajuntament li’n subvencionarà 40 més. De manera que tindrà 100 euros per gastar en comerços locals.

Els beneficiaris de la campanya han de ser majors de 18 anys i estar empadronats a Lloret. Cada ciutadà pot fer una única càrrega i la campanya estarà activa fins al 31 de gener.

Per evitar les desigualtats que provoca la bretxa digital, qui vulgui podrà adreçar-se al Museu del Mar perquè l’ajudin a descarregar-se l’App i, fins i tot, si algú no vol tenir l’aplicació al mòbil podrà registrar-se presencialment al Museu del Mar i fer les compres amb el DNI.

La iniciativa s’ha activat aquest dijous, 29 de desembre, a les 10 del matí. Després de la campanya, l’app serà una bona eina per dinamitzar el comerç lloretenc.

spot_img

El + Vist