30.1 C
Lloret de Mar
Els infants, en un dels casals d'estiu municipals de Lloret.

Avui s’obren les inscripcions dels casals d’estiu de Lloret de Mar

Prioritzen el joc, a més de les activitats educatives, a banda de ser un lloc de trobada per als nens i nenes.

Els infants, en un dels casals d'estiu municipals de Lloret.

Darreres Notícies

A partir d’avui i fins el 25 de maig s’obren les inscripcions per apuntar-se als Casals d’Estiu de Lloret de Mar. El servei s’adreça a nens i nenes de la vila, que fan des de P3 fins a 6è de Primària (nascuts entre 2010 i 2018).

El regidor d’Educació, Albert Ferrández, destaca que aquests casals -ubicats a les escoles Pere Torrent i Pompeu Fabra- “a més d’oferir activitats educatives, posen el joc en el centre d’atenció, i és un lloc de trobada dels nens i nenes”.

Els infants del casal d'estiu, fent una visita.
Els infants del casal d’estiu, fent una visita.

Afegeix que aquest estiu hi ha més oferta de places que altres anys, la qual s’ha de sumar als casals privats. Se solen omplir, davant la demanda de les famílies de conciliar els horaris a l’estiu.

La reserva de plaça serà efectiva un cop efectuat el pagament i l’assistència al casal d’estiu durant el mes de juliol no garanteix la plaça al mes d’agost, ja que la plaça dels dos mesos queda reservada amb el pagament de cada mes. Les inscripcions d’agost s’obriran del 18 al 22 de juliol.

La inscripció es pot fer a través del web www.lloret.cat i la documentació que caldrà portar el primer dia de Casal és la següent: fitxa d’inscripció, fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a, fotocòpia del DNI del pare o mare i carnet de família nombrosa o monoparental si es dóna el cas.

En alguns casos es podrà demanar bonificacions. El termini per fer-ho és del 18 al 24 de maig i del 18 al 22 de juliol. Qualsevol bonificació presentada fora d’aquest termini no serà acceptada. La instància telemàtica s’haurà de presentar a: www.lloret.cat/bonif_casal.

spot_img

El + Vist