Dimarts, 2 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Una de les targetes de la campanya

Avui, últim dia per utilitzar la targeta de la campanya ‘Compra a Lloret’

Donada la bona acollida que ha tingut, la previsió és repetir les targetes durant el 2021.

Una de les targetes de la campanya

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Avui divendres, 15 de gener, és l’últim dia per utilitzar les targetes de la campanya “Compra a Lloret”. La iniciativa, que s’ha dut a terme en els darrers mesos, ha tingut per objectiu fomentar la despesa en establiments del municipi -afectats per la crisi de la pandèmia- i ha tingut molt bona acollida entre la ciutadania i el sector.

La regidora de Comerç, Lara Torres, exposa que la majoria de veïns ja han gastat les targetes amb les compres de Nadal i fa un balanç positiu de la iniciativa. Conclou que “la gent ho ha vist amb bons ulls, hem rebut inputs positius i hi ha hagut circulació de diners“.

Cartell de la targeta ‘Compra a Lloret’.

La campanya ha posat a disposició dels veïns de la vila 6.000 targetes (les quals van quedar esgotades) per comprar a establiments locals. El benefici és per a comerciants i restauradors, on es fa la despesa, però també pels propis veïns, que paguen 30 euros i en poden gastar 50, o bé en paguen 20 i en poden gastar 30. La resta són diners que ha posat directament el consistori.

L’Ajuntament ha destinat 100.000 euros a la campanya, la qual ha generat un impacte econòmic de 300.000 euros. Donada la bona acollida que ha tingut, la previsió és repetir les targetes ‘Compra a Lloret’ durant el 2021.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica