8.3 C
Lloret de Mar

‘Bajo Terapia’, l’aportació lloretenca en la programació d’aquesta primavera al Teatre

A càrrec de Corset Teatre, serà una funció -prevista l'11 d'abril- solidària amb el Centre de Distribució d'Aliments de Lloret de Mar.

Detall del cartell de l'obra Bajo Terapia, amb Corset Teatre.
Detall del cartell de l'obra Bajo Terapia, amb Corset Teatre.

Darreres Notícies

Corset Teatre és l’única companyia de Lloret de Mar que actua aquesta primavera al Teatre. Serà el proper 11 d’abril, amb la comèdia ‘Bajo Terapia’, la qual serà benèfica. El que es recapti amb les entrades anirà a parar íntegrament al Centre de Distribució d’Aliments de la vila.

La directora de l’obra, Nuria Domingo, es mostra molt “sorpresa i il·lusionada” de poder ser a l’escenari del Teatre, que és “el que ens agrada”.

Preparar ‘Bajo Terapia’ no ha estat, precisament, fàcil. Les restriccions per la Covid impedeixen les companyies assajar al teatre. En el cas de Corset, s’han buscat la vida i han assajat en tot tipus de locals, des d’un garatge a un espai cedit pel club de pàdel de Blanes.

No descarten assajar fins i tot a l’aire lliure. Nuria Domingo subratlla que, en tot moment, van amb la mascareta posada i fent servir gel hidroalcohòlic per a les mans.

“Bajo Terapia” és una comèdia en què tres parelles intercanvien experiències i treuen a la llum veritats i mentides, així com vicis, manies i altres confessions. Tot acabarà amb un final impactant.

 “Bajo Terapia”, de Matías Del Federico, adaptat per Corset Teatre, compta amb la direcció de Núria Domingo i l’ajuda de Cristina Relat. A l’escenari hi haurà sis intèrprets: Alicia Sánchez, Carmen de Rosendo, José Fraila, Raúl Rodríguez, Tono Alsina i Virginia San Martín.

Imatge aèria del Teatre de Lloret de Mar.

La funció, benèfica amb Càritas, arriba el proper 11 d’abril al Teatre de Lloret de Mar. Consulta la programació al web del Teatre.

spot_img

El + Vist