13.7 C
Lloret de Mar
Detall del cartell de l'obra Bajo Terapia, amb Corset Teatre.

‘Bajo Terapia’, l’aportació lloretenca en la programació d’aquesta primavera al Teatre

A càrrec de Corset Teatre, serà una funció -prevista l'11 d'abril- solidària amb el Centre de Distribució d'Aliments de Lloret de Mar.

Detall del cartell de l'obra Bajo Terapia, amb Corset Teatre.

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Corset Teatre és l’única companyia de Lloret de Mar que actua aquesta primavera al Teatre. Serà el proper 11 d’abril, amb la comèdia ‘Bajo Terapia’, la qual serà benèfica. El que es recapti amb les entrades anirà a parar íntegrament al Centre de Distribució d’Aliments de la vila.

La directora de l’obra, Nuria Domingo, es mostra molt “sorpresa i il·lusionada” de poder ser a l’escenari del Teatre, que és “el que ens agrada”.

Preparar ‘Bajo Terapia’ no ha estat, precisament, fàcil. Les restriccions per la Covid impedeixen les companyies assajar al teatre. En el cas de Corset, s’han buscat la vida i han assajat en tot tipus de locals, des d’un garatge a un espai cedit pel club de pàdel de Blanes.

No descarten assajar fins i tot a l’aire lliure. Nuria Domingo subratlla que, en tot moment, van amb la mascareta posada i fent servir gel hidroalcohòlic per a les mans.

“Bajo Terapia” és una comèdia en què tres parelles intercanvien experiències i treuen a la llum veritats i mentides, així com vicis, manies i altres confessions. Tot acabarà amb un final impactant.

 “Bajo Terapia”, de Matías Del Federico, adaptat per Corset Teatre, compta amb la direcció de Núria Domingo i l’ajuda de Cristina Relat. A l’escenari hi haurà sis intèrprets: Alicia Sánchez, Carmen de Rosendo, José Fraila, Raúl Rodríguez, Tono Alsina i Virginia San Martín.

Imatge aèria del Teatre de Lloret de Mar.

La funció, benèfica amb Càritas, arriba el proper 11 d’abril al Teatre de Lloret de Mar. Consulta la programació al web del Teatre.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.