29.7 C
Lloret de Mar
Els veterans del Lloret, el Girona i el Palamós que van jugar el primer triangular, al 2019.

Barça, Girona i Lloret, en el triangular de veterans de futbol

L’esdeveniment, inclòs en els actes de la Festa Major de Sant Romà, serà solidari amb Càritas.

Els veterans del Lloret, el Girona i el Palamós que van jugar el primer triangular, al 2019.

Darreres Notícies

El Club de Futbol Lloret organitza la segona edició del Triangular de Veterans, amb la participació del Barça i el Girona, el proper 28 de novembre. L’esdeveniment, inclòs en els actes de la Festa Major de Sant Romà, serà solidari amb Càritas.

Els partits seran de 45 minuts de durada i es jugaran a partir de dos quarts d’onze del matí. Al llarg de la jornada, se sortejaran samarretes d’equips de Primera Divisió i també hi haurà una guardiola solidària per fer-hi aportacions.

Equip de veterans del CF Lloret.
Equip de veterans del CF Lloret.

Aquesta guardiola estarà ubicada des d’aquesta setmana al bar del Camp Municipal d’Esports, perquè tothom que vulgui hi pugui col·laborar, segons el president del Club de Futbol Lloret, Eduard Coloma.

Veterans del Lloret i del Girona al 2019.
Veterans del Lloret i del Girona al 2019.

Es tracta de la segona edició del triangular, que l’any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia. Eduard Coloma agraeix la presència de Barça i Girona i convida tots els lloretencs a gaudir d’aquest esdeveniment esportiu i festiu.

“Barça i Girona sempre ens donen suport, serà un espectacle maco de veure”

Eduard Coloma

La segona edició del Triangular Solidari de Veterans, amb el Barça, el Girona i el Lloret, es disputarà el pròxim 28 de novembre al matí al Camp Municipal d’Esports de Lloret.

spot_img

El + Vist