13.9 C
Lloret de Mar
La terrassa d'un bar de Lloret

Bars i restaurants podran tornar a ampliar les terrasses sense un increment de la taxa

A més, els establiments tindran una bonificació del 50% per a les terrasses que tenen habitualment, i aquells locals a qui s’ha denegat l’ampliació de l’ocupació de la via pública per motius de seguretat, tindran una bonificació del 75%.

La terrassa d'un bar de Lloret

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Els bars, restaurants i cafeteries de Lloret poden tornar a ampliar les seves terrasses aquest 2021 i l’Ajuntament no els aplicarà cap increment de la taxa d’ocupació de la via pública. La mesura s’aplica a través d’un decret d’alcaldia, del qual ha donat compte el regidor de Via pública, Cristian Fernández, al ple d’aquesta tarda.

A més, el regidor ha explicat que els establiments tindran una bonificació del 50% per a les terrasses que tenen habitualment, i aquells locals a qui s’ha denegat l’ampliació de l’ocupació de la via pública per motius de seguretat, tindran una bonificació del 75%. Tot plegat, són mesures que s’aproven per ajudar al sector en la situació de pandèmia que vivim.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.