27.2 C
Lloret de Mar
Detall del cartell

El Bàsquet Lloret munta un casal de Nadal amb entrenadors professionals

Les sessions es duen a terme fins aquest dissabte al pavelló del Molí.

Detall del cartell

Darreres Notícies

Fins aquest dissabte, es duu a terme un casal de bàsquet al pavelló del Molí. Les sessions, de tecnificació, estan adreçades a nens i nenes nascuts entre els anys 2002 i 2009. És a dir, de les categories premini, mini, infantil i cadet.

El casal va a càrrec del Bàsquet Lloret. Una de les responsables, Berta Gibert, afegeix que la idea és “donar l’oportunitat al jugador de millorar els gestos a la pista, com el tir”.

Cada dia, hi ha un entrenador professional diferent que prepara els jugadors. Avui, per exemple, ha estat el torn de Glòria Estopà, entrenadora del cadet femení del Sant Adrià (campió d’Espanya).

El casal compta amb un altre al·licient: una màquina que es col·loca a sota de la cistella, que recull la pilota i surt disparada a les mans dels jugadors. A més de generar molta expectació, permet millorar el tir.

Els nens es poden apuntar un o més dies al casal de bàsquet. Es duu a terme de 9 a 14 hores, al pavelló del Molí. Les famílies interessades es poden acostar al mateix equipament esportiu o enviar un correu electrònic a coordinació[email protected]

foto de Bàsquet Lloret.

spot_img

El + Vist