13.7 C
Lloret de Mar
Bernat Ribera en la Copa d'Europa d'Àustria (Instagram Bernat Ribera)

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Bernat Ribera en la Copa d'Europa d'Àustria (Instagram Bernat Ribera)

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Bernat Ribera va competir en dues Copes d’Europa d’snowboard cross el passat cap de setmana, amb bons resultats. Dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

El lloretenc es mostra satisfet perquè en la competició de diumenge va ser la primera vegada en la seva carrera esportiva que va poder classificar-se per a unes semifinals de Copa d’Europa.

“vaig tenir una errada en les classificatòries, però vaig poder entrar i va ser la primera classificació per a una semifinal de Copa d’Europa”

Bernat Ribera

Ara, Bernat Ribera afrontarà aquest cap de setmana una nova doble cita europea, també a Àustria. Després, encara en quedaran dues més a Suïssa. Aquestes competicions l’ajudaran a pujar posicions en el rànquing mundial.

Bernat Ribera en la Copa d’Europa a Àustria (Instagram Bernat Ribera)

Recordem que, setmanes enrere, Bernat Ribera va aconseguir la fita de participar en un campionat del món per primera vegada. Ara, el següent objectiu és poder entrar en uns Jocs Olímpics, tot i que encara haurà d’assolir bons resultats que l’ajudin a escalar posicions en el rànquing mundial.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.