Dimecres, 20 gener 2021
10.7 C
Lloret de Mar

Berta Blanch, Laura Reina, Georgina Latorre i Clàudia Ferràndez ja són Obreres de Santa Cristina

Les noies han agafat el relleu a l'Aplec dels Perdons d'aquest diumenge, on també han cedit el seu lloc Francesc Batlle i Ester Mas a Romà Codina i Cristina Pinto.

Darreres Notícies

Els Mossos alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19

Les vacunes contra la Covid-19 són gestionades pel Departament de Salut i són gratuïtes.

Ple extraordinari i urgent per designar els membres de les meses electorals pels comicis del 14 de febrer

El ple es realitzarà de forma telemàtica, atesa la situació actual de la pandèmia causada per la covid-19

Es presenta l’oferta formativa del SOM per al primer semestre del 2021

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada i també per qui està amb un ERTO.

El CH Lloret rep avui l’Igualada, rival directe per la permanència

El partit es juga aquesta nit, a partir de les 21h, al Pavelló Municipal d’Esports. A porta tancada i es podrà seguir a través d’OK Lliga TV.

El CN Lloret participa en l’Open Internacional de Terrassa amb sis nedadors

Han estat Joel Campmajó, Òscar Garcia, Marialek Márquez, Jaume Pardo, Rut Ruiz i Arnau Carnicero.


Berta Blanch, Laura Reina, Georgina Latorre i Clàudia Ferràndez ja són les Obreres de Santa Cristina. Aquest diumenge han agafat el relleu a les Obreres del 2019 a l’Aplec dels Perdons, en el decurs de la missa, en què s’ha fet la veneració de Sa Relíquia i el cant dels Goigs amb el cor Alba de Prima.

Les quatre noies expliquen que van rebre amb molta il·lusió la trucada de l’Obreria per anunciar-los que les havien escollit per ser obreres. A l’àuido adjunt podeu escoltar les quatre obreres, totes molt entusiasmades de poder representar l’Obreria durant un any.

Un moment de la missa (NRLL)

Malgrat que en els propers mesos faran activitats diverses vinculades amb l’Obreria, el moment àlgid serà el Ball de Plaça, el 24 de juliol, per la diada de Santa Cristina, festa major a Lloret de Mar. Aquell dia ballaran acompanyades d’Albert Saladrigas, Marc Cardona, Nil Martí i Risto Marchan.

A banda del relleu de les quatre obreres, aquest diumenge també ha acabat el mandat de dos obrers de Santa Cristina. Francesc Batlle i Ester Mas han cedit el seu lloc a Romà Codina i Cristina Pinto.

La tirada de l’arròs de les Obreres (NRLL)

Després de la missa, les noves obreres han fet la tradicional tirada d’arròs a l’àpat popular que ha cuinat el Xino Xano aquest diumenge al paratge de Santa Cristina per a centenars de persones, en una diada radiant.

En coincidir l’Aplec dels Perdons amb el 8 de març, dia internacional de les dones, les Obreres han llegit el manifest institucional de la jornada.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".