26.2 C
Lloret de Mar

Berta Blanch, Laura Reina, Georgina Latorre i Clàudia Ferràndez ja són Obreres de Santa Cristina

Les noies han agafat el relleu a l'Aplec dels Perdons d'aquest diumenge, on també han cedit el seu lloc Francesc Batlle i Ester Mas a Romà Codina i Cristina Pinto.

Darreres Notícies

Berta Blanch, Laura Reina, Georgina Latorre i Clàudia Ferràndez ja són les Obreres de Santa Cristina. Aquest diumenge han agafat el relleu a les Obreres del 2019 a l’Aplec dels Perdons, en el decurs de la missa, en què s’ha fet la veneració de Sa Relíquia i el cant dels Goigs amb el cor Alba de Prima.

Les quatre noies expliquen que van rebre amb molta il·lusió la trucada de l’Obreria per anunciar-los que les havien escollit per ser obreres. A l’àuido adjunt podeu escoltar les quatre obreres, totes molt entusiasmades de poder representar l’Obreria durant un any.

Un moment de la missa (NRLL)

Malgrat que en els propers mesos faran activitats diverses vinculades amb l’Obreria, el moment àlgid serà el Ball de Plaça, el 24 de juliol, per la diada de Santa Cristina, festa major a Lloret de Mar. Aquell dia ballaran acompanyades d’Albert Saladrigas, Marc Cardona, Nil Martí i Risto Marchan.

A banda del relleu de les quatre obreres, aquest diumenge també ha acabat el mandat de dos obrers de Santa Cristina. Francesc Batlle i Ester Mas han cedit el seu lloc a Romà Codina i Cristina Pinto.

La tirada de l’arròs de les Obreres (NRLL)

Després de la missa, les noves obreres han fet la tradicional tirada d’arròs a l’àpat popular que ha cuinat el Xino Xano aquest diumenge al paratge de Santa Cristina per a centenars de persones, en una diada radiant.

En coincidir l’Aplec dels Perdons amb el 8 de març, dia internacional de les dones, les Obreres han llegit el manifest institucional de la jornada.

spot_img

El + Vist