5 C
Lloret de Mar

Birrasana valora positivament haver-se traslladat a Lloret en la setena edició

Encara no hi ha dades oficials de quantes persones han passat per la fira de cervesa artesana, però hi ha hagut molt de públic familiar, tant de Lloret com d'altres municipis i també turistes.

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Els organitzadors del Birrasana estan molt satisfets amb el trasllat de la fira de cervesa artesana a Lloret de Mar. Aquesta ha estat la primera edició que s’ha fet a la vila i, tot i que encara no hi ha dades oficials de la gent que hi ha passat, un dels organitzadors, Kevin Andreu, assegura que la valoració inicial és molt positiva, amb molt bon ambient, molt de públic familiar, tant de Lloret com d’altres municipis i també turistes. 

En aquesta setena edició, la fira ha comptat amb 30 cervesers d’arreu del món, que han repartit uns 200 tipus de cerveses artesanes diferents. A més, la degustació s’ha complementat amb maridatges. Una iniciativa que també ha funcionat molt bé, segons Kevin Andreu.

La fira, que ha durat tres dies, ha estat instal•lada a l’aparcament de Sa Caleta. Des del consistori es va assenyalar que era l’emplaçament idoni per un esdeveniment d’aquest tipus, a causa de la seva proximitat amb el mar, que és un dels trets identificatius de Birrasana. Els organitzadors valoren de manera molt positiva l’esforç de l’Ajuntament per deixar-los ubicar en aquest indret, tot i que apunten com a tret a millorar el tema de l’aparcament.

Fins l’any passat, el Birrasana es va dur a terme a Blanes. Aquest any s’ha traslladat a Lloret amb un conveni per a les properes tres edicions, fins al 2019.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.