9.4 C
Lloret de Mar

Bon Dia Bona Hora – 4 Març 2022

Acabem la setmana explicant-vos que les farmàcies de Lloret de Mar recullen medicaments i productes de primers auxilis per enviar a Ucraïna. En els establiments de la vila hi podeu trobar aquests dies unes caixes, que diu AJUDA PER A UCRAÏNA. Els clients poden comprar i dipositar-hi alcohol, altres desinfectants com iode, gases, esponges amb […]

Darreres Notícies

Acabem la setmana explicant-vos que les farmàcies de Lloret de Mar recullen medicaments i productes de primers auxilis per enviar a Ucraïna. En els establiments de la vila hi podeu trobar aquests dies unes caixes, que diu AJUDA PER A UCRAÏNA. Els clients poden comprar i dipositar-hi alcohol, altres desinfectants com iode, gases, esponges amb sabó o altres articles. D’aquesta manera, la comunitat ucraïnesa -que ja recull tot tipus d’ajuda des del pavelló municipal d’esports- compta amb aquesta xarxa de suport des de les farmàcies, les quals ajuden a recaptar els medicaments. En el programa d’avui escoltem uns quants establiments, que alerten que no recullen medicaments portats de casa, per seguretat, ni que vagin amb recepta. Han de ser productes nous, comprats a la farmàcia.

Avui és l’últim dia en què es vacuna contra la Covid19 a la Biblioteca de Lloret i en què funciona l’àrea de salut mòbil al costat de la policia. En fem balanç amb la doctora Cristina Castellà, de la Corporació de Salut. Després repassem tots els partits del cap de setmana i donem pas a l’agenda d’aquests dies. Ve marcada, avui, divendres per VERNISSATGE, una comèdia que forma part del cicle LLORET ESPAI OFF i la qual parla sobre el món de les aparences. Entrevistem l’actriu Carla Ricart.

Després, recordem que la biblioteca reprén demà el cicle de contes i que al vespre hi ha la sessió de poesia en clau femenina.

De cara a diumenge, es lliura el premi Aurora a les dones que, en el seu moment, van fundar el club de rem Es Vano. Ho valorem amb una membre, Rosa Maria Macià. 

I en acabar, destaquem que el guardó s’entrega amb un recital molt especial. Titulat ‘UN CANT A LA DONA’, anirà a càrrec d’una soprano ucraïnesa i d’una pianista russa que són d’aquí, de Lloret. L’escoltem.

spot_img

El + Vist