22.4 C
Lloret de Mar
La façana del local de Vic (PdePà)

Bona acollida del nou local de PdePà a Vic, el primer a comarques barcelonines

Amb el d’Osona, ja són nou els locals que PdePà té repartits entre les províncies de Girona i Barcelona. Ara mateix, n’hi ha tres a Lloret, quatre a Girona, un a Blanes i aquest nou, a Vic.

La façana del local de Vic (PdePà)

Darreres Notícies

La cadena lloretenca PdePà ha obert el seu primer local a les comarques de Barcelona.

En concret, el nou establiment està situat a Vic i, tal com explica el propietari, Nino Gómez, segueix la línia de la resta de locals de la cadena.

“És molt acollidor, segueix la línia de les últimes modificacions que hem fet als nous locals i està ubicat a la Plaça Major, una ubicació excel·lent”

Nino Gómez

Segons Nino Gómez, la rebuda ha estat molt bona. Amb el d’Osona, ja són nou els locals que PdePà té repartits entre les províncies de Girona i Barcelona. Ara mateix, n’hi ha tres a Lloret, quatre a Girona, un a Blanes i aquest nou, a Vic.

“Estem molt contents i la veritat és que la rebuda ha estat molt bona; sembla mentida, però a Vic ja se’ns coneixia pels locals que tenim a Girona”

Nino Gómez
L'interior del nou local de Vic (PdePà)
L’interior del nou local de Vic (PdePà)

El responsable de PdePà explica que tenien marcats una sèrie d’objectius de noves obertures en diferents municipis fins al 2024, però la pandèmia ho ha trastocat tot. Així doncs, prefereix no marcar objectius concrets, tot i que assegura que la voluntat és seguir creixent i, sobretot, seguir tenint cura dels establiments que ja hi ha en marxa.

Recordem que la cadena va obrir la seva primera cafeteria l’any 2014. Va ser al barri del Rieral de Lloret.

spot_img

El + Vist