Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Un moment del campionat

Bones valoracions del campionat estatal de dards disputat a Lloret

De fet, Lloret ja s’ha postulat com a possible seu del 2019 per a un campionat internacional que organitza també Radikal Darts amb un 30% més de participants.

Un moment del campionat

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Bones valoracions del campionat estatal de dards que s’ha dut a terme a Lloret pel pont de la Hispanitat, amb 2.500 persones vingudes d’arreu de l’Estat. Les partides s’han jugat a l’hotel Evenia, on s’han muntat més de 130 dianes electròniques.

Alejandro Álvarez, director esportiu de Radikal Darts, l’entitat organitzadora, subratlla que és una modalitat que atrau jugadors de tot tipus.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, destaca el volum d’aficionats que ha mogut aquest campionat, amb 2.000 participants i 500 acompanyants.

El campionat s’ha jugat de manera individual, per parelles i per equips. Hi han participat aficionats als dards vinguts de Catalunya, Madrid, Galícia, Castella, Illes Canàries i Balears.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, està molt satisfeta de com ha anat tot plegat. De fet, Lloret ja s’ha postulat com a possible seu per a un campionat internacional que organitza la mateixa entitat, Radikal Darts, i que porta un 30% més de participants. La destinació podria acollir l’esdeveniment la primavera del 2019, ja que l’any que ve es farà a Vigo.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.