Dimecres, 20 gener 2021
11.7 C
Lloret de Mar

Bones valoracions de la posada en marxa del nou institut Sant Quirze

El nou centre comença a caminar amb només 7 professors i 50 alumnes de primer d'ESO repartits en tres grups.

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

Després d’unes setmanes frenètiques per tenir-ho tot a punt i nervis d’última hora, ja ha començat a funcionar el nou institut Sant Quirze i, per ara, les valoracions són molt positives.

El director, Carles Grabuleda, assegura que ha estat molt engrescador tirar endavant un nou centre que comença a caminar amb només 7 professors i 50 alumnes de primer d’ESO repartits en tres grups.

Tenint en compte la diversitat cultural que hi ha a Lloret, el projecte pedagògic, pensat per quatre anys, se centra en fomentar el sentiment de pertinença a la vila.

L’institut Sant Quirze ha obert amb un mòdul prefabricat situat just al costat del terreny on es construirà l’edifici definitiu, tot i que encara no se sap quan començaran les obres. Aquests primers dies, les excavadores i els operaris segueixen treballant de valent per acabar d’adequar tot l’entorn.

Des de l’Ajuntament, valoren de manera molt positiva que s’hagi pogut posar en marxa un nou institut, tot i que recorden que Lloret segueix necessitant amb urgència, com a mínim, una nova escola d’infantil i primària.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.