4.6 C
Lloret de Mar

Bones valoracions de l’activitat solidària amb la investigació de la fibrosi quística

La recaptació es destinarà a la investigació de la fibrosi quística que es fa a l’Hospital de la Vall d’Hebron, a través del projecte 'Dona’m vida, dona’m aire'.

Els participants al taller
Els participants al taller

Darreres Notícies

Bones valoracions a l’activitat de diumenge destinada a donar suport a la investigació de la fibrosi quística. Una trentena de persones van participar al taller de biodansa impulsat pel terapeuta Joan Ramon.

servicios profesionales jimenez

Una de les organitzadores, Natàlia Beltran, explica que van passar una estona molt divertida. A banda de la trentena de persones que van participar al taller, l’acte va comptar amb el suport de molta altra gent que no va poder assistir-hi, però va fer una aportació econòmica. Natàlia Beltran està molt agraïda a tothom.

El taller de diumenge (NRLL)

Tots els diners recaptats es destinaran a la investigació de la fibrosi quística que es fa a l’Hospital de la Vall d’Hebron, a través del projecte Dona’m vida, dona’m aire.

Recordem que el projecte el va impulsar la gironina Faners Cisterna, per investigar sobre aquesta malaltia minoritària que afecta la seva cosina, la lloretenca Laura Castells, filla de la Natàlia Beltran. La Laura té 14 anys i a Lloret només es coneixen el seu cas i el de l’Antonio Muñoz, un nen de 23 mesos.

spot_img

El + Vist