14.6 C
Lloret de Mar

Bones valoracions del TBEX Costa Brava, celebrat a Lloret

El regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, qualifica de perfecte el congrés TBEX que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Lloret. A banda de les activitats tècniques del congrés, el regidor creu que l’acolliment que ha fet la destinació als més de 600 participants ha estat molt positiu. I assegura que per […]

Una de les imatges penjades per un bloguer
Una de les imatges penjades per un bloguer

Darreres Notícies

El regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, qualifica de perfecte el congrés TBEX que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Lloret. A banda de les activitats tècniques del congrés, el regidor creu que l’acolliment que ha fet la destinació als més de 600 participants ha estat molt positiu. I assegura que per a molts ha estat la millor edició.

A banda de la capacitat que tenen les infraestructures de Lloret, tant públiques com privades, per acollir congressos d’aquest estil, i de la proximitat dels serveis i de l’oferta d’oci, Orobitg afegeix que la gastronomia local també ha estat molt important perquè els bloguers facin una bona valoració de la seva estada.

Alguns dels bloguers que han participat al congrés segueixen allotjats a Lloret un dies més per conèixer tot el territori català.

Divendres, Lloret Night Shopping

I després d’acollir el congrés, Lloret ja es prepara per celebrar una nova edició del Lloret Formula Weekend, coincidint amb la Fórmula 1 al circuit de Catalunya. Un esdeveniment que es complementa amb la Lloret Night Shopping.

La Lloret Night Shopping, que recordem que permet que els comerciants obrin fins a mitjanit i que sempre compta amb un munt d’activitats a la via pública, se celebrarà aquest divendres, 8 de maig.

spot_img

El + Vist