12.2 C
Lloret de Mar

Buba Sabaly guanya la Cursa del Carrer Nou de Girona en 5 km i bat el rècord de la prova

En la mateixa modalitat, José Luís Blanco va ser setè; mentre que Joan Bernat va quedar desè (segon de màster 40) a la prova de 10 quilòmetres.

Buba Sabaly i José Luís Blanco, a la cursa (Club Atletisme Lloret - La Selva)
Buba Sabaly i José Luís Blanco, a la cursa (Club Atletisme Lloret - La Selva)

Darreres Notícies

Buba Sabaly, del Club Atletisme Lloret – La Selva, ha guanyat la 42a edició de la Cursa del Carrer Nou de Girona i ha batut el rècord dels 5 quilòmetres amb un temps de 15 minuts i 28 segons.

servicios profesionales jimenez

En la mateixa modalitat ha corregut José Luis Blanco, del Club La Sansi, que ha estat setè després de completar el recorregut en un temps de 16 minuts i 28 segons. El corredor lloretenc ha explicat que va estar amb el grup capdavanter fins al quilòmetre tres, però no va poder seguir el ritme en el tram final.

“Fins al quilòmetre 3 ha anat bastant bé, però al final vaig ser setè, esperem que en la propera cursa pugui millorar”

José Luís Blanco
Blanco, després de la cursa (La Sansi)
Blanco, després de la cursa (La Sansi)

L’atleta lloretenc ha tornat a repetir en aquesta cita esportiva. En l’edició del 2014, va ser el guanyador, mentre que l’any 2012 va establir el rècord de temps en la distància dels 10 quilòmetres

En aquesta edició, també ha corregut amb un bon resultat Joan Bernat, del Club Atletisme La Selva, que ha quedat desè a la modalitat de 10 quilòmetres, amb un temps de 34’05’’.

“Molt content pel resultat, vaig aguantar bé fins al quilòmetre 5, però a la pujada a la catedral vaig començar a patir una mica més”

Joan Bernat
Joan Bernat, a la cursa (Club Atletisme Lloret - La Selva)
Joan Bernat, a la cursa (Club Atletisme Lloret – La Selva)

A més, Bernat ha estat segon en la categoria màster 40.

spot_img

El + Vist