8.9 C
Lloret de Mar
Associació Catalana de Busseig Emocional i Adaptat.

Busseig inclusiu per a persones amb Esclerosi Múltiple, a Fenals

L’activitat va a càrrec de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques I l’Associació Catalana de Busseig Emocional i Adaptat.

Associació Catalana de Busseig Emocional i Adaptat.

Darreres Notícies

Aquest dissabte es durà a terme a Lloret de Mar una sessió de busseig inclusiu per a tres persones amb Esclerosi Múltiple. L’activitat va a càrrec de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques, amb ACBEA, que és l’Associació Catalana de Busseig Emocional i Adaptat.

Els tres participants que pateixen esclerosis múltiple comptaran amb l’ajuda de dos instructors cadascun. Seran els encarregats de donar totes les pautes, per tal que puguin gaudir de l’activitat de la millor manera possible i conèixer la pràctica del submarinisme.

El president d’ACBEA, Roger Mandri, assenyala que l’objectiu de l’activitat és “donar a conèixer el submarinisme d’una manera accessible a persones amb diversitat funcional”.

“Volem que els participants se superin a si mateixos”

Roger Mandri


Al llarg de l’any, ACBEA realitza activitats de submarinisme a diferents municipis, però també du a terme ponències i seminaris per donar a conèixer propostes per a gent amb diversitat funcional.

La Punta Garbí, de Fenals.

La jornada de busseig inclusiu, que també compta amb el suport d’Ocean Diving Center i la Casa del Mar, és aquest dissabte, a les 10 del matí, a Punta de Garbí.  

spot_img

El + Vist