14.3 C
Blanes
La mare abraçant a la víctima a 'No es tu culpa' (Bustek Films)

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

La mare abraçant a la víctima a 'No es tu culpa' (Bustek Films)

Darreres Notícies

L’Ajuntament i la productora lloretenca Bustek Films fan una crida per trobar homes que vulguin col·laborar en la gravació d’un videoclip contra la violència masclista.

En concret, es busquen homes d’entre 30 i 35 anys per fer d’actors secundaris i homes d’entre 40 i 50 anys per fer de figurants, tal com ha detallat la cap de producció, Angie Mamukaeva, que afegeix que, tot i que la participació no serà remunerada, sí que es pagaran les dietes i el transport dels col·laboradors.

Les persones interessades en col·laborar amb el rodatge del videoclip poden contactar amb la productora a través d’Instagram, al perfil @bustek.films, o per correu electrònic, a [email protected]. El rodatge es farà el 7 de febrer, en tres espais diferents de Lloret.

El rodatge de l'escena de l'agressió sexual (Bustek Films)
El rodatge de l’escena de l’agressió sexual del curtmetratge ‘No es tu culpa’ (Bustek Films)

La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, està molt satisfeta de la iniciativa de Bustek Films, que pretén conscienciar sobretot els més joves sobre la problemàtica de les agressions sexuals, i de la violència masclista en general.

La regidora ha posat èmfasi en què tota la producció anirà a càrrec de joves amb molta iniciativa. Però, a més, es demana la col·laboració d’homes d’entre 30 i 50 anys, a qui Jennifer Pérez anima a participar en el projecte.

El videoclip es publicarà al voltant del 8 de març, Dia de la Dona.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist