8 C
Lloret de Mar

Cala Canyelles acull aquest diumenge un campionat de fotografies a pulmó lliure

El campionat puntua per la prova catalana i només hi poden participar persones federades i, per tant, experimentades.

Un peix fotografiat
Un peix fotografiat

Darreres Notícies

Un minut i mig sota l’aigua sense respirar és el que estaran de mitjana els participants al campionat de fotografies submarines fetes a pulmó lliure d’aquest diumenge. Es disputa a Cala Canyelles, és la novena edició i té una durada de quatre hores.

servicios profesionales jimenez

Un dels organitzadors, Manel Llenas, de l’Associació Club Esportiu Subaquàtic Girona, ha explicat que el jurat té en compte el nombre de peixos diferents fotografiats i la qualitat de les imatges. Segons Manel Llenas, amb la pràctica, els participants aprenen quins són els hàbitats dels peixos i això els afavoreix a l’hora de trobar-ne per fotografiar-los.

El campionat puntua per la prova catalana i només hi poden participar persones federades i, per tant, experimentades. La de Cala Canyelles és l’única prova de la lliga que es fa a l’hivern i la previsió és que es disputi aquest diumenge, de nou a una.

Una prova que es disputarà si l’estat de la mar ho permet. I si és així, també es disputarà, aquest diumenge, la segona regata de la lliga de Llaüt del Mediterrani, organitzada pel Club Rem Santa Cristina. La prova es va haver de posposar diumenge passat per la mala mar.

Recordem que el Xino-Xano també va haver de posposar, per segona vegada, la tirada a l’art, i la previsió també és poder-la fer aquest diumenge, 19 de febrer.

 

spot_img

El + Vist