1.8 C
Lloret de Mar
L'entrega de joguines

La campanya de Reis de la Creu Roja reparteix joguines a un total de 74 infants de Lloret de Mar

En total, sumant les tres poblacions de la Costa Brava sud, s’han lliurat 861 joguines repartides en diversos lots per a les famílies. Els seus destinataris han estat un total de 287 nens i nenes.

L'entrega de joguines

Darreres Notícies

74 infants de Lloret de Mar s’han beneficiat de la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja Joventut de Blanes, Lloret i Tossa. En el conjunt de la Selva marítima s’han repartit prop de 900 joguines entre uns 300 infants.

La coordinadora, Norma Rivas, està molt satisfeta del resultat. En aquest sentit, Rivas està molt agraïda de les col·laboracions desinteressades que han rebut.

En total, sumant les tres poblacions de la Costa Brava sud, s’han lliurat 861 joguines repartides en diversos lots per a les famílies. Els seus destinataris han estat un total de 287 nens i nenes: 175 de Blanes, 74 de Lloret i 38 de Tossa, sumant els llistats de famílies que s’ha fet arribar a Creu Roja a través dels respectius Serveis Socials de cada municipi.

El nombre d’infants als quals s’ha hagut d’atendre és una mica inferior al dels últims anys, ja que els barems perquè les famílies puguin acollir-se a la Campanya de Joguines de Creu Roja s’han modificat. Fins ara es feia en relació al PIRMI però, com que ara n’hi ha que compten amb una Renda Garantida, es considera que ja poden accedir a comprar joguines per a la canalla al tenir una major autonomia financera.

Els lots s’han confeccionat per a infants que tenen entre 0 i 12 anys d’edat. Cada lot incloïa un mínim de tres joguines, a les quals s’hi procura afegir un conte o bé material escolar i didàctic, en funció de l’edat del destinatari.

Per tercer any consecutiu, les joguines que s’han recollit els darrers dies a través de donacions havien de complir el requisit inexcusable que fossin noves. Després que els dos primers anys aquesta petició encara no havia estat prou ben entesa, ara sembla que tothom ja s’hi ha avesat i les joguines que s’han aportat bé eren noves de trinca, o bé es donaven directament diners perquè Creu Roja les comprés.

spot_img

El + Vist