4.2 C
Lloret de Mar
La terrassa del bar del Casal, aquest matí

Canvi d’horari de la gimnàstica per a la gent gran: de 8 a 9 del matí

Les sessions, que es faran cada dilluns i dimecres, s'han avançat mitja hora per evitar la calor.

La terrassa del bar del Casal, aquest matí

Darreres Notícies

Canvi d’horari de les sessions de gimnàstica que organitza el Casal Municipal de la Gent Gran. S’avancen mitja hora i es faran de vuit a nou del matí per evitar la calor. Recordem que aquestes sessions, impulsades de manera excepcional perquè la gent gran pugui recuperar la forma física després del confinament, es faran cada dilluns i dimecres de juliol i agost.

Per assistir a les sessions de gimnàstica no cal inscripció prèvia, però l’aforament màxim és de 60 persones per dia. A més, dos cops al mes, a partir del 9 de juliol, es faran caminades fins a les platges del municipi. Són activitats a l’aire lliure que permeten mantenir la distància física entre usuaris.

Les sessions de gimnàstica han començat avui, 1 de juliol, i també avui dimecres ha reobert les portes el Casal Municipal de la Gent Gran.

Les mesures de seguretat per la Covid-19 (NRLL)

Tot i així, per assistir-hi cal demanar cita prèvia i prenent totes les mesures necessàries. La regidora assegura que hi havia moltes ganes de tornar a obrir.

Parant les taules amb la meitat d’aforament (NRLL)

Avui també han tornat a obrir el servei de perruqueria i el bar del Casal, que durant tot l’estiu tindrà un aforament limitat al 50%. A més, no es podrà jugar a jocs de taula ni compartir materials.

spot_img

El + Vist